Patron XO Cafe

Patron XO Cafe

52,00 лв.Цена
700 Милилитри

Patron XO Cafe е кафе ликьор на основата на Текила Патрон ХО, направен от 100% агаве и кафе. Има леко сладък, плътен ликьорен вкус, идеален за тези, които обичат кафе. Алк. 35%.