Symington Quinta da Fonte Souto Tinto

Symington Quinta da Fonte Souto Tinto

17,00 лв.Цена
750 Милилитри

Symington Quinta da Fonte Souto Tinto 

Регион: Алентежу, Португалия

Сорт: Португалски червен бленд 

Алк.: 14%