Tragata Two Mountains Cabernet Sauvignon & Merlot

Tragata Two Mountains Cabernet Sauvignon & Merlot

24,00 лв.Цена
750 Милилитри

Трагата Две Планини Каберне Совиньон и Мерло

Регион: Сопот, България

Сорт: Каберне Совиньон и Мерло

Алк.: 14,5%